Wijnproeverij met een beautytwist

Wijnproeverij met een beautytwist!
Dat klinkt al gezellig toch? En dat was het ook!
Op vrijdag 30 november jl hadden wij het genoegen om samen met schoonheidssalon Rolien en salon beauty bar Loes Springer een beauty- en wijnavond te organiseren, waarbij de dames in 2 groepen werden verdeeld, een groep ging naar de wijnproeverij en een groep kreeg beauty tips en een demonstratie. Daarna werden de groepen gewisseld van plaats.
welkomstdrankje welkomstdrankje beauty
Beautytwist:
Rolien gaf een demonstratie hoe je het beste een dag make-up kunt aanbrengen en hoe je een mooie, feestelijke make-up aanbrengt voor als je naar een feestje of bijvoorbeeld bruiloft gaat. Tevens had ze zeer interessante beauty-tips over het gebruik van bijvoorbeeld mascara of poederborstels. 
wijnproeverij met beautytwist
Nagelstyliste Loes heeft een dame voorzien van mooie, feestelijke nagels, erg leuk voor de komende feestdagen.
De wijnproeverij:
Bij binnenkomst kregen de dames een welkomstdrankje, een heerlijke lichtroze rosé (Borgo Selene) van het wijnhuis Baglio Curatolo Arini.
Tijdens de proeverij werden twee witte wijnen en twee rode wijnen gepresenteerd. Onder het genot van o.a. een lekker kaasje en parmaham zijn de volgende wijnen geproefd:
Italiaanse wijn
Wit:
  -          Principe di Corleone -  Catarratto Chardonnay   
  -          Biscardo – Oropasso
  Rood:
  -          Principe di Corleone – Nero d’Avola
  -          Biscardo – Neropasso

Goodiebags wijnproeverij met beautytwist
 
Na de proeverij en de demonstraties konden de dames wat rondlopen, de salon bekijken (wist je trouwens dat je bij schoonheidssalon Rolien ook een heerlijke wellness avond kunt beleven?) en gezellig met elkaar te kletsen. Na afloop hadden we voor de aanwezige dames een leuke goodiebag om mee naar huis te nemen.
We kunnen terugkijken op een heerlijke avond vol gezelligheid!

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.