Principe di Corleone

Heb je gisteren (26 mei)  Gort over de grens gezien?
Het was daar, in het dorp Corleone, waar wij de heerlijke wijn (Nero d’Avola) van het wijnhuis Principe di Corleone hebben ontdekt. Deze wijn kwam ook voorbij in de aflevering van gisteren.  Tijdens onze vakantie hebben wij genoten van een heerlijke lunch in een restaurant middenin Corleone, waar deze wijn werd geschonken en nog altijd ontbreekt deze wijn niet in onze privé-wijnkast!
In Nederland is de wijn alleen bij ons verkrijgbaar, wij importeren deze wijn rechtstreeks van het wijnhuis. Binnenkort wordt ons aanbod uitgebreid met meer heerlijke wijnen van dit wijnhuis.
 
Eccellenza da Bere!
(Fantastisch om te drinken!)

Principe di Corleone, Nero d'Avola:

Tijdens onze vakantie op Sicilië in 2013, hebben we het dorp Corleone bezocht. Samen met een gids hebben we een wandeling door het dorp gemaakt, een museum bezocht, een bezoek gebracht aan een voormalig klooster en aan la Cascata delle due Rocche, de waterval van de 2 rotsen (alleen toen was er helaas maar 1 die stroomde). Tijdens de lunch in een restaurant midden in Corleone hebben we voor het eerst kennis gemaakt met deze heerlijke wijn :  Principe di Corleone, Nero d’Avola. We zijn dan ook blij dat deze wijn terug is in ons assortiment en hopen dat u net zo van “de smaak van Sicilië” kunt genieten als wij. De vendemmia 2015 (oogst 2015) is uniek en alleen bij ons te verkrijgen in Nederland.

Salute!

(klik hier om deze wijn te bestellen of stuur een e-mail naar info@gustoditalia.nl) 

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.