Onze wijnen

Fantastische Italiaanse wijnen besteld u bij Gusto d'Italia te Musselkanaal.

Waarom kiezen wij voor Italiaanse wijnen?

We hebben al vele wijnreizen in Italië mogen maken, wat een fantastisch land met heerlijk eten en wijnen.

Italië beschikt over ideale geologische en klimatologische omstandigheden. Het land ligt perfect binnen de voor wijnbouw geschikte klimaatzone. Italië bestaat voor meer dan 75 procent uit heuvels en bergen, ideaal voor het telen van kwaliteitsdruiven. Het is dan ook niet vreemd dat Italië zo’n bijzonder wijnland is. Het is een van de oudste wijnlanden ter wereld.

Italië heeft bijna vierhonderd autochtone druiven die meestal alleen in bepaalde gebieden groeien. De wijnen hebben een heel eigen karakter. Het is deze eigenheid, of ‘tipicita’ zoals de Italianen zelf zeggen, die de wijn vaak zo uniek en authentiek maakt.

Uit het enorme en gevarieerde aanbod uit verschillende regio’s maken wij telkens nieuwe selecties van prima wijnen tegen betaalbare prijzen.

Ons aanbod bestaat uit:

Rode wijn

Witte wijn

Rosé

Spumante/Frizzante

Wijnverpakkingen

Subcategorieën

 • Rode wijn

  Houdt u ook zo van (Italiaanse) rode wijn? We hebben heerlijke rode wijnen voor u geselecteerd.  Bestel uw favoriete wijn eenvoudig online en/of kom uw bestelling bij ons afhalen. Door de vele wijngebieden in Italië, vindt u in Italië een grote diversiteit aan wijn. Zoekt u een wijn voor bij de maaltijd, als aperitief of bij de borrelplank, Italië heeft ze allemaal. Met zoveel verschillende druifsoorten vindt u vast de wijn die bij u past.

  Heeft u een bar, café of restaurant, bent u beheerder van een sportkantine? wij hebben tevens een mooie "horeca-lijn", informeer naar de mogelijkheden.

 • Witte wijn

  Heerlijke frisse Italiaanse witte wijnen voor op het terras, voor bij de borrelplank of een wijn passend bij het diner, onze lekkerste witte wijnen vindt u hieronder! Fris en fruitig, vol en droog, Italië heeft het!

 • Rosé

  De perfecte begeleider van zwoele zomeravonden! De Italiaanse Rosato, Chiaretto of Cerasuolo, wij houden ervan!

  Italië heeft fantastische rosé wijnen, vol en fruitig, van lichtroze naar donker roze van kleur. De rosé staat garant voor genieten tijdens zomerse dagen, maar ook bij lichte maaltijden of een heerlijke salade. Een fles rosé is ook erg feestelijk om cadeau te geven.

 • Spumante / Prosecco /...

  Met deze Spumante / Prosecco / Frizzante wijnen uit Italië begint u uw avond goed! Bubbels maken elke gelegenheid speciaal! Leuk om kado te geven en lekker om zelf te drinken, salute! 

Er zijn 119 producten.

Item 1-45 van 119 in totaal item(s)

Actieve filters