Verzending, levering en bedenktijd:

Online wijn kopen proberen we voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. U hoeft er de deur niet voor uit, wij streven ernaar uw bestelling zo spoedig mogelijk, vaak binnen een werkdag (indien voorradig) bij u te bezorgen. Maar wilt u uw bestelling liever afhalen? Dat kan natuurlijk ook en is erg gemakkelijk als u onverwacht bezoek krijgt en de wijn op is.

Doordat wij werken middels een webshop en niet over een winkelpand beschikken, kunnen wij u mooie kwaliteitswijnen aanbieden tegen scherpe prijzen.

Want.... onze passie voor Italiaanse wijnen willen we graag met u delen!

 

Levertijd:

Uw bestelling ontvangt u zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 werkdagen.

Mocht uw bestelling niet voorradig zijn of mocht de levering van uw bestelling later plaatsvinden, nemen wij contact met u op. U kunt dan, zo u wilt, uw bestelling annuleren, zonder dat daar kosten aan zijn verbonden.

Verzendkosten:

De standaard verzendkosten zijn  € 7,99 (incl. BTW) per pakket.

Mocht het niet mogelijk zijn om uw bestelling in 1 pakket te leveren, dan zullen wij contact met u opnemen om de verzending te bespreken.

Bij een bestelling vanaf € 150,- bezorgen wij gratis (zonder verzendkosten) in heel Nederland.

Kosten leeftijd check:

Deze leeftijdcheck is wettelijk verplicht en niet kosteloos. Bij uw bestelling wordt een bedrag van

€ 1,55 (excl btw) bij de verzendkosten opgeteld.

De kosten bestaan dan uit:

€ 7,98 verzendkosten (incl btw)

€ 1,88 kosten leeftijdcheck (incl btw)

Totale kosten € 9,86

 

Verzendmethode:

Wij zullen het pakket verzenden middels PostNL via Flespakket (speciale verpakkingen voor flessen, vandaar dat de verzendkosten iets hoger liggen dan normaal pakketpost) en u ontvangt (indien u uw e-mail adres achterlaat in de bestelling) van ons een track and trace code om de zending te kunnen volgen. Tevens zal de bezorger een leeftijd check uitvoeren aan de hand van uw geldige legitimatiebewijs. Houdt deze dus bij de hand, zodat de bezorger snel zijn bestelling kan afleveren.

 

Afhalen:

Bespaar verzendkosten en kom uw bestelling afhalen!

Het is tevens mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Op donderdag zijn wij geopend tussen 16.00 - 20.00 uur. Of u kunt via e-mail, Facebook, Whatsapp of telefonisch een afspraak maken om uw bestelling af te halen. 's avonds of in het weekend afhalen behoort tevens tot de mogelijkheden. Onze contactgegevens vindt u hier.

 

Herroepingsrecht (bedenktijd): 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, mits de flessen ongeopend zijn.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Gusto d'Italia) schriftelijk, per post of e-mail, op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping: Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen (ongeopend) hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons (Gusto d'Italia, Akade 13, 9581 AH Musselkanaal) terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.