Tijdens mijn reizen door Italië heb ik echt de smaak van dit fantastische land geproefd. De smaak van het dagelijks leven, maar ik ben vooral gepassioneerd geraakt door de vele karaktervolle wijnen.

 

Die passie voor Italiaanse wijnen wil ik graag met jou delen.

 

Het viel me op dat we de vele lekkere wijnen die ik in Italië geproefd hebben, vaak hier niet konden kopen. Vandaar dat ik deze webshop heb geopend met alleen maar Italiaanse wijnen, want daar ligt mijn passie.

Op donderdag kun je tussen 16.00 - 20.00 uur zonder het maken van een afspraak langskomen.

Past het op een andere dag beter? Kom dan winkelen op afspraak. Bel, mail of app voor het maken van een afspraak. Voordat een wijn op mijn website geplaatst wordt, heb ik deze uiteraard zelf geproefd.

 

 

Wijn is beleving! Of je nu iets te vieren hebt, of je wilt lekker rustig op de bank genieten van een goed glas wijn. Lekker in je eigen tuin, genietend van een wijn in het zonnetje of tijdens de bbq, het kan allemaal met wijn. Gezelligheid en wijn horen bij elkaar!

 

In de loop van de jaren ben ik bij diverse wijnproeverijen in Italië aanwezig geweest en ik heb al mooie wijnhuizen mogen bezoeken. Ik hoop dat ik nog veel mooie wijnhuizen mag bezoeken. Het persoonlijk contact met wijnhuizen vind ik wel heel bijzonder, er ontstaan zelfs vriendschappen door. Het is voor mij steeds weer een verrassing hoeveel lekkere wijnen Italië te bieden heeft en ik blijf nog steeds nieuwe wijnen ontdekken. Door het persoonlijke contact met wijnhuizen, eigen import en nauwe contacten met andere importeurs, kan ik een mooie selectie van de lekkerste wijnen uit verschillende regio's aanbieden.

 

Lees ook mijn  nieuws/blog  pagina, hier hou ik je o.a. op de hoogte van mijn "wijnreizen" en ander "wijn nieuws".

 

Ik hoop dat jij door "mijn" wijnen ook kunt genieten van "de smaak van Italië"

Groet, Judith Oost

Gusto d’Italia