Tijdens onze reizen door Italië hebben we echt de smaak van dit fantastische land geproefd. De smaak van het dagelijks leven, maar we zijn vooral gepassioneerd geraakt door de vele karaktervolle wijnen.

 

Die passie voor Italiaanse wijnen willen we graag met jou delen.

 

Het viel ons op dat we de vele lekkere wijnen die we in Italië geproefd hebben, vaak hier niet konden kopen. Vandaar dat we deze webshop hebben geopend met alleen maar Italiaanse wijnen, want daar ligt onze passie.

Naast het online bestellen, is het ook mogelijk om wijn bij ons af te halen, dit gaat echter wel op afspraak (behalve op donderdag tussen 16.00 - 20.00 uur, dan kun je zonder het maken van een afspraak langskomen). Voordat een wijn in onze webshop geplaatst wordt, hebben we deze uiteraard zelf geproefd.

 

 

Wijn is beleving! Of je nu iets te vieren hebt, of je wilt lekker rustig op de bank genieten van een goed glas wijn. Lekker in je eigen tuin, genietend van een wijn in het zonnetje of tijdens de bbq, het kan allemaal met wijn. Gezelligheid en wijn horen bij elkaar!

 

In de loop van de jaren zijn we bij diverse wijnproeverijen in Italië aanwezig geweest en we hebben al mooie wijnhuizen mogen bezoeken. We hopen dat we nog veel mooie wijnhuizen mogen bezoeken. Het persoonlijk contact met wijnhuizen vinden wij wel heel bijzonder, er ontstaan zelfs vriendschappen door. Het is voor ons steeds weer een verrassing hoeveel lekkere wijnen Italië te bieden heeft en we blijven nog steeds nieuwe wijnen ontdekken. Door het persoonlijke contact met wijnhuizen, eigen import en nauwe contacten met andere importeurs, kunnen we een mooie selectie van de lekkerste wijnen uit verschillende regio's aanbieden.

 

Lees ook onze  nieuws/blog  pagina, hier houden we je o.a. op de hoogte van onze "wijnreizen" en ander "wijn nieuws".

 

We hopen dat jij door onze wijnen ook kunt genieten van "de smaak van Italië"

Groet, Judith Oost

Namens het team van Gusto d’Italia