Privacy


Dit is de privacyverklaring van Gusto d’Italia, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 83612009, inzake de website www.gustoditalia.nlwww.italiaansewijn.nu en www.wijnitalie.nl.


Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij respecteren de privacy van al onze klanten en gebruikers van onze website. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Gusto d’Italia. U dient zich ervan bewust te zijn dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacybeleid van andere sites.


Verwerken van persoonsgegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u een bestelling plaatst via onze website, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden opgeslagen in ons klantensysteem en gebruikt om onze diensten aan u te kunnen leveren.
Uw persoonsgegevens worden niet gebruikt om u te informeren over nieuws, nieuwe producten en/of onze nieuwsbrief, tenzij u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

U kunt zich hier  inschrijven voor onze nieuwsbrief en u kunt zich hier uitschrijven. 

Overzicht:

Welke persoonsgegevens worden door ons bewaard?
  Naam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, bankgegevens (bij betaling middels Ideal)
- Waarom verzamelen we deze gegevens?
  Om uw bestelling te kunnen versturen, facturen te kunnen opstellen en onze administratie compleet te maken.

- Waar worden deze gegevens bewaard en hoe lang?

   In ons klantensysteem en boekhouding/administratie, dit wordt 7 jaar bewaard.

- Welke partijen hebben toegang tot de gegevens?

 We maken gebruik van een accountantskantoor voor het verzorgen van onze jaarcijfers.

  Tevens versturen wij onze bestellingen middels PostNL / Flespakket. Zij zullen naam, adresgegevens en e-mailadres van ons ontvangen om uw bestelling

  te kunnen versturen en om een track and trace code te kunnen opmaken, zodat u uw bestelling kunt volgen. Dit wordt door ons ingevoerd en bewaard     in een eigen account, zij doen niets met deze gegevens.

- Beveiliging

  Wij maken gebruik van een https website, dit is een website met een SSL-certificaat, dat er voor zorgt dat u veilig bij ons kunt winkelen.

  Indien u een account aanmaakt, doet u dit met een eigen, persoonlijk wachtwoord.

E-mail

Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren om (en zolang nodig) uw vragen te verwerken/uw verzoeken te beantwoorden.

Social media

Op onze website zijn zogenaamde social mediaknoppen opgenomen van Facebook, Instagram, Google+ en YouTube. Op het gebruik van dergelijke social media websites zijn de betreffende voorwaarden van die social media dienst van toepassing. Het privacyreglement van Gusto d'Italia is uitdrukkelijk niet van toepassing op het gebruik van dergelijke social media diensten.

Wijzigingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van bovengenoemde sites en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Contact:

Wilt u naar aanleiding van dit privacybeleid contact met ons? Aarzel niet en neem contact met ons op! hier vindt u onze contactgegevens.

Vragen en klachtbehandeling

Mocht u vragen of een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens door Gusto d'Italia, dan kunt u dit kosteloos en eenvoudig kenbaar maken aan ons, op de volgende manieren:

·        Via e-mail: info@gustoditalia.nl

·        Via telefoon: 06 - 20 949 320 (tijdens werkdagen);

·        Post: Akade 13, 9581 AH Musselkanaal

Laatst bijgewerkt in augustus 2021